Lokala avvikelser kan förekomma

19 juni, 2019

Under sommaren och en bit in på hösten har vi besök av ICA-handlarnas Förbunds fotoutställning Lokala Avvikelser kan förekomma. En utställning om samhällsengagemang och entreprenörskap, och vad som händer när många gör något.

I samband med ICAs 100-årsjubileum skapades fotoboken Lokala avvikelser kan förekomma där 100 handlare porträtterades och berättade om hur de engagerar sig lokalt i olika frågor, men med en sak gemensamt – en vilja att förbättra vårt samhälle. Boken blev sedan till en vandrande utställning med samma titel.

 

Nu har utställning kommit till oss på Sannegården Centrum. Vår ICA-handlare Andreas Gunrup har fått en hel vägg i utställningslokalen där många av butikens viktiga initiativ lyfts fram. Till exempel hur han vill hjälpa bina med en bikupa på taket eller hur han stöttar ungdomarna i området. Och varför han valde att sluta sälja utländskt färskt kött.

 

Passa att besöka Lokala avvikelser kan förekomma när du ska handla helgens middag, köpa fredagsbuketten eller innan träningspasset.

 

Utställningen pågår mellan den 5 juni – 15 september